logo
Verkoop Geluidsversterking Concertregistratie Hoofdpagina CD-opname Studio CD-DVD Kopie CD DVDE Persing Workshops Referenties
Quotes

Dag Arnoud,

We willen je graag bedanken voor de zeer professionele geluidsversterking bij ons Havenconcert.

Ondanks de lastige omstandigheden van een gebouw als de Evenementenhal, kreeg je het met hulp van Mello en Jan uitstekend voor elkaar om alles over het voetlicht te brengen. Ik kreeg veel positieve reacties over de kwaliteit van het geluid uit de zaal.

Met vriendelijke groet, mede namens de Magellan Singers,

Wessel van der Kooi

Heel erg bedankt voor de plezierige en professionele begeleiding. We komen graag nog eens muziek bij je opnemen!
Annette Scholten (celliste NNO en Noordpoolorkest) en Nanke Flach (pianiste /pianodocente)


Hi Arnoud,

Na een eerdere zeer goede en prettige ervaring met het opnemen van mijn CD, is het nu de beurt aan mijn dochter. Ik hoop dat ze het eindresultaat net zo zal waarderen als ik het mijne.

Groetjes Eessa Frieman
Beste Arnoud,

Joepie, joepie, joepie! Hele fijne werksfeer. Merci.

Aïsha


Arnoud,

Als je ons zelfs goed kunt laten klinken dan doe je het wel goed! :-) .

Thanx Michael de Rue


Hoi Arnoud!

Ik vond het voor de 2e keer heel erg leuk om te doen! Je hebt geen idee hoe blij ik met jou ben. Jij geeft me een voorproefje van het artiestenleven en geeft me de kans om mijn muziek te delen.

Bedankt! Groetjes,

De bofkont: Fleur Nonnekes


Hoi Arnoud,

Dank je wel voor je goede zorg en begeleiding. Hele mooie akoestiek. We zijn erg benieuwd naar de uiteindelijke CD. Dat moet wel mooi worden!

We komen graag volgend jaar nog een keer!

Joop & Nanda


Hallo Arnoud,

Het is weer erg leuk om hier te zijn. Toppie!

Sonneurs van het Noorden


Hartelijk dank voor de aandacht en het geduld. Heel erg leuk en wat zijn we kritisch hè? We zijn benieuwd naar het resultaat.

Trio Triversa


We vonden het erg leuk, bedankt!!

We zijn natuurlijk heel benieuwd naar het eindresultaat. We hopen dat je goed in knippen en plakken bent ;-) .

Simone, Karin en Mariska, Ensemble Drie


Het was een leuke, spannende middag. We hopen dat het een leuke CD wordt. Wie weet krijgt het een vervolg. Misschien een kerst CD?

Bedankt voor de plezierige samenwerking, Panta Rhei


Hé Arnoud,

Fijn om met jou te werken. Goed zoals alles loopt. Echt als de zon schijnt.

Groet Margret Maas, Dankjewel!


Hallo Ton en Loes,

Ik wilde toch even reageren naar aanleiding van de zeer interessante workshops zaterdag j.l.. We hebben er zeker veel van opgestoken. Zowel het theoriedeel als het praktische deel gaf ons veel nuttige praktische tips. Ook de gelegenheid tot het stellen van vragen werd benut en die werden naar tevredenheid beantwoord. De aanpak van de training was professioneel met duidelijk instructiemateriaal en goede demonstratieapparatuur. Kortom wij kunnen er weer verder mee om nog beter gebruik te maken van onze apparatuur. Maar de trainer heeft ook onze interesse gewekt voor een vervolgworkshop. We houden ons daarom aanbevolen om een volgende keer hieraan deel te nemen. Nogmaals dank voor de organisatie.

Groeten van Ben Delamarre

(e-mail aan het bestuur van de Culturele Stichting Velser Gemeenschap, waarvoor wij meerdere workshops geluidstechniek verzorgden)

Hallo Loes,

Namens het bestuur van de Delta Singers willen wij de Velser Gemeenschap nog complimenteren met de uitstekende presentatie van de cursus geluidstechniek. De heren waren zeer enthousiast over de hele dag. Ze hebben er heel veel van geleerd en staan open voor een vervolgcursus.

met vriendelijke groet,

Elly Entius, secretaris De Deltasingers

(e-mail aan het bestuur van de Culturele Stichting Velser Gemeenschap, waarvoor wij meerdere workshops geluidstechniek verzorgden)


Hoi Arnoud,

Bedankt voor de mooie opnames, klinkt echt super helder; zelfs op mijn computer!

Groeten Lysbert Schaap
Saxofoonkwartet Harmonie'67 Groningen

n.a.v. de opnames gemaakt tijdens de Open Opnameweken


Hi Arnoud,

Het thuisfront vond het erg mooi. Verder heb ik het nog aan mijn zangcollega's laten horen en ook die reageren heel enthousiast. Rest mij alleen nog mijn absolute complimenten voor je aanpak, de rust tijdens de opnames en je (zang-) adviezen.

Groetjes van Eessa Frieman

n.a.v. opnames gemaakt in de studio van AE audio productions
Goedemiddag Arnoud,

Nogmaals bedankt voor de mooie opnames, het was voor ons een hele leuke ervaring.

Groeten van Peter Borchers

(n.a.v. de Open Opnameweken in Wildervank)

Beste Arnoud,

Wat een geweldige ervaring om met jou te mogen werken. We hadden in de krant gelezen dat we een cd opname konden maken in de kerk in Wildervank. We hadden niet kunnen dromen dat het zo leuk zou zijn. We zijn diep onder de indruk van jouw enorme professionaliteit, je vermogen en talent om echt ieder geluidje goed waar te kunnen nemen en de rust die je uitstraalt tijdens en na de opname.
Heel graag komen wij bij je terug in de toekomst, hopelijk volgend jaar weer in de kerk! Het geluid is echt perfect, zodra ik de eerste gitaarklanken door de koptelefoon bij je hoorde schoot ik al vol, wat een kwaliteit. Reinier speelt al vele jaren gitaar en deze cd opname was een kroon op zijn werk tot nu toe. Wat hij erg bijzonder vond was dat hij echt als een beroeps gitarist werd behandeld.

Hartelijke groeten,
Reinier en Barbara van den Akker

(n.a.v. de Open Opnameweken in Wildervank)


Dik tevreden over de service van AE audio productions. Op zeer korte termijn ingevlogen en alles in orde. Vooral de actieve technische ondersteuning, zelfs ten aanzien van niet geleverde middelen, heb ik zeer gewaardeerd. Nogmaals dank!
Alje Zandt, Natuurmonumenten

Met vriendelijke groet, Alje Zandt
Beleidscommunicatie Regio Groningen, Friesland en Drenthe

(n.a.v. de door ons geleverde geluidsversterking voor een presentatie in De Toekomst in Scheemda)

Arnoud,

Hartelijk dank voor de vakkundige, precieze samenwerking. Fijn dat je zo met ons product hebt meegedacht!

Gijs van Rhijn - dirigent/muziekdocent/kleinkunstenaar
(n.a.v. de geluidsopname voor de CD/DVD van het voorjaarsconcert 2011 van het Parcival College Groningen in de Martinikerk)


WOW!!!! Toppie!!!!! Ziet er goed uit en klinkt geweldig! Daar moeten we vaker wat mee doen.

Groeten van Gerard Boersma - eigenaar Hit it drumshop Roden
(n.a.v. de opnames van drummer Mel Gaynor, van de Simple Minds)


Dag Arnoud,

Ik heb de CD beluisterd van Maritiem en ben hierover zeer tevreden. De klankkleur en de akoestiek van de kerk zijn mooi weergegeven. Ik zal hem nog vaak draaien. Bedankt voor de tijd, de moeite en productie van deze CD. Voor mij is het een leuke herinnering ook voor later.

Met vriendelijke groet,

Henk Dale (accordeonist Maritiem)

Afgelopen vrijdag kwamen de CD’s binnen. Je hebt er weer iets moois van gemaakt: het is een heldere en eerlijke registratie van ons concert waar we erg blij mee zijn. We willen je bedanken voor de professionele en menselijke samenwerking: jouw bevlogenheid en enthousiasme zijn een wezenlijk onderdeel van de kwaliteit die je levert. Bedankt!

Met vriendelijk groeten, Henriette Kamerink en Chris Holman.
Stichting MUSA.


Beste heer van der Laan,

De mensen van Het Ruime Sop zijn allen zeer enthousiast terug gekomen van de workshop welke u afgelopen zaterdag in Zeist organiseerde.
Hartelijk dank.

Met vr. Gr.
Rob Hendrikse
voorz.  Het Ruime Sop Bussum

n.a.v. de basisworkshop 'werken met de geluidsinstallatie' voor koren.

Hallo Arnoud, Ik heb de opnames nog weer tig keer afgeluisterd: zo’n 7 uur lang in de auto (dan klinkt het gewoon al perfect) en vanavond thuis nog even een paar keer per nummer heel kritisch. Al met al ben ik heel tevreden met de klank en de mix zoals die nu al zijn.

Herman Koster, dirigent van het Nedersaksisch Vocaal Ensemble, n.a.v. de proef-CD


Arnoud,
Alsnog een compliment voor het uitstekend verzorgen van het geluid tijdens ons jubileumconcert in Theater de Molenberg. Samen met lichtman Jeroen heb je een zeer belangrijk aandeel geleverd in het welslagen van deze middag.

Wessel van der Kooi, Shantykoor de Magellan Singers

'Hierbij willen wij Arnoud van der Laan en zijn medewerkers complimenteren voor het werk wat zij gedaan hebben voor onze (derde) CD/DVD "Tabee Kamper Kogge".
Niet alleen klinkt het prachtig maar ook de Lay-Out van deze CD/DVD ziet er schitterend uit. "Tabee Kamper Kogge" is iets waar AE audio productions en de Kamper Koggezangers heel trots op mogen zijn.
Bedankt voor de fijne samenwerking en op naar de vierde CD'.

Rienk de Vries, secretaris van de Kamper Koggezangers

‘Iedereen vindt de CD geweldig mooi. Zowel zang, muziek als geluid. Dus alle eer aan jou Arnoud. De CD verkoop loopt fantastisch.’

Albert Daanje, dirigent van De Nieveenster jongens over de CD ‘Als een Vriend’

‘Ook langs deze weg wil ik graag mijn waardering uitspreken voor de wijze waarop jij en Michiel ons professioneel hebben begeleid tijdens de opnamesessies. Natuurlijk weet ik dat het je beroep en inkomstenbron is, maar jullie beiden hebben ons allen het gevoel gegeven er persoonlijk zeer bij betrokken te zijn geweest om tot het best mogelijke resultaat te komen en daarvoor wil ik je mijn welgemeende dank brengen. Het applaus dat mij na afloop werd gebracht wil ik daarom graag aan jullie opdragen. Dat wilde ik nog even aan je kwijt !’

Kes Bosma, dirigent van Vocalgroup The Evergreens, n.a.v. de opnames van hun eerste CD.

‘Tsjechische volksmuziek van de Zuidema Kapel. Waarschijnlijk de allerbeste Tsjechische CD ooit gemaakt door een Nederlandse kapel’.

Ruud's Music Magazine, over de CD ‘Druzna Zabava’ van De Zuidema Kapel

‘Goed verzorgd en een goede uitleg’ – ‘Goede workshop’ – ‘De knoppenangst is een stuk minder geworden’ – ‘Uitstekend verzorgd!’ – ‘Leuke en leerzame dag’.

Enkele reacties op de Evaluatieformulieren van de door ons verzorgde workshops over het werken met de geluidsinstallatie.

‘Al met al zijn wij van het shantykoor de Zulthesingers ontzettend tevreden met het bereikte resultaat, waardoor wij iedereen zonder aarzelen dit bedrijf willen aanbevelen voor het opnemen van een CD.’

Eit Bakker, secretaris shantykoor de Zulthesingers.

‘Dat heeft u prachtig uitversterkt’

Imca Marina, na afloop van een concert van L’Orchestra Particolare.

‘Mijn complimenten voor de prachtig gedetailleerde mix’

Sigrid van der Linden (muziekproducent), over hetzelfde concert.

‘Nog bedankt voor de tips en het meedenken’

Zanger Robert Wiersma, n.a.v. het totstandkomen van z’n nieuwe CD.

‘Niet alleen een opname studio die prachtige CD's produceert, maar vooral een bedrijf dat vertrouwen inboezemt, dat met je meedenkt. Een bedrijf dat nog menselijkheid uitstraalt temidden van de allermodernste apparatuur. Ook een bedrijf dat voor een perfecte koorversterking kan zorgen, natuurlijk  door de materialen, maar vooral door de 'oren' achter de knoppen.’

Aukje Broekema (dirigent), op haar website.

‘Wow! Zijn wij dat?’

Regelmatig te horen bij kooropnames, na het beluisteren van de ruwe opnames door de koorleden.

‘Ik vind dat jij perfect werk geleverd hebt met je montage. Veel van de individuele fouten heb je door je montage weten te verbeteren en ook de overgangen (fermates) in de beide koralen zijn perfect opgevangen. Niets dan lof. Wat mij betreft een hartelijke dank voor de plezierige samenwerking.’

Jan Sliekers (dirigent), over de CD van zijn malletband. 


‘Onze complimenten. We waren erg verrast met de helderheid en verstaanbaarheid van de teksten op de CD alsmede de muzikale weergave. We zijn erg enthousiast om de CD straks daadwerkelijk uit te brengen’.

Paul Paumen bestuurslid van Shantykoor’Bollenhart), over de proef-CD.

‘Hoi Arnoud, na de uitzending van RTV Noord sprak de dienstdoende technicus mij aan. Hij vertelde dat de opnames er erg goed helder en duidelijk voor wat de spraak/verstaanbaarheid van het koor op staan. Dat was volgens hem vaak anders bij shantykoren, die vaak slecht te verstaan zijn. Ik denk laat ik het compliment even doorgeven’.

Fred Mulder (voorzitter van Shantykoor De Hunzevaarders), n.a.v. hun radio-optreden.


Selectie producties
Klik hier voor een selectie uit de door ons verzorgde producties.